top of page

Vi mødes i Naturen - Et tilbud om gruppeterapi

Opdateret: 16. aug. 2023

Når vi står over for udfordringer som stress, angst, uro eller depression, kan det føles som om, vi bærer byrden alene. Men hvad nu hvis jeg fortæller dig, at der er et kraftfuldt værktøj, der kan hjælpe dig med at håndtere disse udfordringer og skabe varig forandring? Velkommen til verdenen af gruppeterapi i naturen.


At kombinere gruppeterapi med naturen kan skabe en unik og styrkende terapeutisk oplevelse. Forestil dig at sidde i en kreds omgivet af træer, lytte til fuglesang og mærke solens varme på din hud, mens du deler dine bekymringer og udforsker nye måder at håndtere dem på. Naturen fungerer som en ekstra terapeut, der virker beroligende på sindet og åbner vores hjerte for forandring og accept.


Fordele ved gruppeterapi:

Gruppeterapi er en form for terapi hvor deltagerne kan dele deres erfaringer, udfordringer og støtte hinanden. Det er et stærkt værktøj til at opbygge fællesskab, føle sig hørt og forstået samt lære af andres perspektiver. Gruppeterapi giver mulighed for at indse, at man ikke er alene i kampen og at finde støtte hos ligesindede.


ACT: Acceptance and Commitment Therapy:

En terapeutisk tilgang, der har vist sig at være særligt effektiv i behandlingen af stress, angst, uro og depression, er Acceptance and Commitment Therapy (ACT). ACT lærer os at forholde os konstruktivt til vores indre oplevelser og handle på en meningsfuld måde. Det handler om at lære at acceptere de vanskelige tanker og følelser, vi ikke kan kontrollere, og handle i overensstemmelse med vores personlige værdier.


Naturens helbredende virkning:

Naturen har altid været et kraftfuldt element, når det kommer til heling og forandring. At være udenfor i naturen giver mulighed for at komme væk fra hverdagens stress og fordybelse i det øjeblik, vi er i. Naturen giver mulighed for at observere livets cyklus, finde ro i dens stilhed og genoprette forbindelsen med vores ægte selv. Den grønne farve, beroligende lyde og frisk luft kan have en helbredende virkning på vores sind og krop.


Gruppeterapi i naturen:

Når vi er i naturen, er det muligt at øve sig på nye måder i forhold til at være forbundet med vores sanser og vores autentiske selv. Vi kan bruge naturen som metaforer for vores egne livsprocesser og finde nye perspektiver på vores udfordringer. Vi kan udforske ACT's principper i naturen og lære at være mere bevidste, accepterende og handlingsorienterede.


Vil du være med?

Gruppeterapi i naturen er en smuk sammensmeltning af støttende fællesskab, ACT's transformative virkning og naturens helbredende berøring. Det giver mulighed for at opleve forandring og accept på en dybere og mere meningsfuld måde. Så hvorfor ikke tage det første skridt og udforske denne transformative terapeutiske rejse i naturen? Du vil opdage, at vejen til et nyt forhold til dine udfordringer ligger lige foran dig - i naturens favn og i fællesskabet med andre.


Gruppeterapien opstarter efterår 2023. Gruppen mødes 6 gange og du får 2 individuelle samtaler med i pakken - en forsamtale og en eftersamtale.


Tag springet og opdag gruppeterapiens og naturens magiske kræfter. Velkommen til rejsen mod en mere autentisk og helhedsorienteret tilværelse!


Læs mere om tilbuddet og tilmeld dig her: https://system.easypractice.net/event/gruppeforlb-i-naturen-82c59112 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page