top of page

Online Terapi

Online rådgivning

I de senere år har er der lavet mange videnskabelige undersøgelser af effekten af online terapi ved en psykolog. Her har det vist sig, at den terapeutiske effekt er sammenlignelig med at sidde i samme rum. Ved online konsultation er der ligesom i klinikken mulighed for direkte kommunikation, øjenkontakt og iagttagelse af kropssprog. Internetbaseret terapi er også en løsning, der har mange fordele i en travl hverdag eller ved lang transport.


Men det kræver, at der er en pålidelig internetforbindelse og et godt webkamera på begge sider.
Hos Bækkely kan du selv vælge mellem online og fremmøde konsultationer. – Og du kan også selv booke tider via online tidsbestilling her.


Uanset om vi mødes på Bækkely eller på nettet, arbejder vi med samme metode, nemlig ACT. ACT er en forkortelse af Acceptance and Commitmnet Therapy. Du kan læse mere om tilgangen her og finde nogle gratis ACT-resurser i menuen. Resurser tilføjes løbende.


Både-/Og
Du kan også vælge at blande online samtaler med fremmøde på Bækkely. Det kan du vælge, når du booker tider via online tidsbestilling. Du kan selvfølgelig også aftale det fra gang til med mig. 

 

Første samtale
Hvis du overvejer at vælge online konsultation, men også gerne vil mødes ansigt-til-ansigt, kan vi fx mødes på Bækkely til en første samtale. Senere kan du vælge at mødes en eller flere gange i et online møderum. Du er naturligvis også velkommen til at booke alle dine samtaler på Bækkely. 

bottom of page